Eich Amplification

Toppar och Kombos

Förstärkare


Glad att få vara enda återförsäljaren i Sverige för Tyska Eich förtärkare och kabinetter. 


Här kommer de modeller på förstärkartoppar som Eich-amps erbjuder. Vill du veta mer om varje modell så hänvisar jag här till Eich-amps hemsida tillsvidare.

Kommer finnas produktspec på denna hemsidan med tiden men vid uppstart så hänvisar jag vidare:

www.eich-amps.com
EICH T-Serie


De ultrakompakta förstärkarna i T-serien sticker ut genom sin kraft, kraft och driv. Du kommer att uppleva varje nyans av ditt spelande på ett helt nytt och distinkt sätt – helt oförändrat men med mycket kraft, precis som du vill ha det. Den välbalanserade fyrbandiga tonkontrollen passar alla musikstilar med ett perfekt ljud. "TASTE"-kontrollen låter dig framhäva de tonala egenskaperna hos ditt instrument – ​​allt mellan en trasig mid-boost, en djärv smäll och ett ultrafett Reggae- eller Motown-ljud.EICH T1000 


EICH T1000  är extremt liten i storleken men väldigt stor i ljudet. Eftersom det är en riktig EICH genomgående valdes endast de finaste materialen och komponenterna för att jämnt återge hela frekvensområdet och leverera ett solidt basljud.Footswitch i T-serien som tillval Exklusiva funktioner och vårt nya ultraplatta premium-ingångssteg sätter nya standarder i denna förstärkarklass. De mycket effektiva tonkontrollerna passar alla musikstilar. T-1000  har en fyrbands tonkontroll plus bas och hög boost switch sektion som låter dig enkelt ställa in vilket ljud du vill. TASTE-kontrollen framhäver det individuella instrumentets tonala egenskaper. Inställd på mitten har kontrollen ingen effekt på signalen. Vrid den moturs för att filtrera bort några ultralåga frekvenser och samtidigt förbättra ett uttalat mellanområde. Detta är den ultimata bandlösa tonen. Vrid den medurs för att mjuka upp den höga delen vilket leder till ett pumpande basljud.Ytterligare funktioner som en effektslinga, Tuner Out, Line Out, Line In och tre Speakon®-utgångar och en DI-utgång med Pre/Post och Ground Lift-omkopplare bevisar att T1000 är en extremt mångsidig maskin. T-seriens förstärkare är idealiska för att resa runt i världen tack vare deras spänningsomkopplare som gör att de kan användas vid 230 och 115 volt 50 - 60 Hz.T-1000 har dessutom vår nyutvecklade kompressor som möjliggör subtila dynamiska förändringar utan några nivåförändringar. Du kan också välja mellan en lång och en kort attacktid vilket ger dig ännu mer hisnande ljudvariationer. Reglagen EFFECTS MIX och LINE IN sitter på frontpanelen och är därmed lättillgängliga. Det finns ett fotkontaktuttag för MUTE-funktionen. Equalizersektionen utökas ytterligare med omkopplingsbara bas- och diskantförstärkningar. "DAS"-systemet för direkt luftflöde kyler T-1000 varje gång.Resultatet är ett imponerande liveframträdande med ett oslagbart kraft-till-vikt-förhållande. Med sina två individuellt styrbara digitala effektförstärkare som levererar 500 watt vardera (1000 watt i bryggläge) kommer T1000 Classic att mullra vilken scen som helst i världen.EICH T1000 Classic kombinerar enorm kraft och elegant lätthet för att skapa en helt ny generation av basförstärkare.Eich T-1000 - nästa generation, Made in Germany

BC112PRO Combo


BC112Pro combo drivs av kraft, stans och driv. Med sina 500 watt kommer du att uppleva varje detalj av ditt spelande på ett helt nytt och distinkt sätt – helt oförändrat men med mycket kraft, precis som du vill ha det. Den välbalanserade fyrbandiga tonkontrollen passar alla musikstilar med ett perfekt ljud. "TASTE"-kontrollen låter dig framhäva de tonala egenskaperna hos ditt instrument – ​​allt mellan en trasig mid-boost, en djärv smäll och ett ultrafett Reggae- eller Motown-ljud.

Uttag för FX loop, Tuner Out, Line Out, Line In och en transformatorbalanserad pre/post switchbar DI Out med marklyft låter dig ansluta BC112Pro till omvärlden. BC112Pro är idealisk för att resa runt i världen tack vare deras spänningsomkopplare som gör att de kan användas vid 230 eller 115 volt 50 – 60 Hz.

BC112Pro combo är utrustad med vårt nydesignade EICH TE12D-8 12” bashögtalarchassi som fungerar i noggrant kalibrerade höljen för att leverera en imponerande bas. För optimal dämpning av oönskade resonanser är våra hus tillverkade med stödstag och dämpade med akustiskt skum.

Kombinationen har den nya 4” CT1-diskanten med ett keramiskt magnetsystem. I en kopplad volym övertygade diskanthögtalaren å ena sidan med sin djupa startfrekvens, å andra sidan med sin mycket platta frekvensrespons och erbjuder långt över 10 kHz vid häpnadsväckande ljudtryck för silkeslena toppar. Alla combos har en extra Speakon® combo-kontakt för att styra ett extra skåp. Den interna högtalaren kan selektivt stängas av.