Markbass  Kombos

Markbass CMB 121 Combo Black Line


För första gången så har Markbass fokuserat på stärkare i det lägre prissegmentet.Markbass mål har alltid varit att leverera produkter som ger maximal ljudupplevelse. Många konkurrenter har byggt billiga, undermåliga produkter utan att tänka på att ungdomar snabbt blir äldre och har man bra prylar så är sannolikheten också den att man blir märkestrogen och viktigast.... Att man fortsätter att spela!


Läs mer på:

https://www.markbass.it/product/cmb-121-black-line/

MB58R Mini CMD 121 Pure. 500W


MB58R-serien är ytterligare ett exempel på hur Markbass alltid ligger steget före när det gäller att förnya sig med hjälp av den senaste tekniken. Återigen har Marco De Virgiliis med sin banbrytande själ lyckats skapa denna nya serie produkter som, med användning av skräddarsydda komponenter födda tack vare år av erfarenhet och forskning Markbassoch användningen av revolutionerande material med ett öga på framtiden och miljön har verkligen slagit fast tonen ochmakt kontra portabilitet problem.MB58R MINI CMD 121 PURE har 1x12" Markbass Neodymium anpassad högtalare och en ny hi-fi-diskant.den här kombinationen fortsätter att leda packet när det kommer till stort ljud från ett litet paket. Ljudet som kommer fråndenna förstärkare matchar helt enkelt inte vad du ser när du tittar på en så liten och ultralätt kub, väger bara 21,7 lbs / 10,3 kg!


Läs mer på:

https://www.markbass.it/product/mb58r-mini-cmd-121-pure/

MB58R Mini CMD 121 P 300W


MB58R-serien är ytterligare ett exempel på hur Markbass alltid ligger steget före när det gäller att förnya sig med hjälp av den senaste tekniken. Återigen har Marco De Virgiliis med sin banbrytande själ lyckats skapa denna nya serie produkter som, med användning av skräddarsydda komponenter födda tack vare många års erfarenhet och forskning Markbass och användningen av revolutionerande material med ett öga på framtiden och miljön , har verkligen spikat tonen och kraft kontra portabilitet.MB58R MINI CMD 121 P har 1x12" Markbass klassiska keramiska högtalare och en ny piezo-diskant.serien är skapad för dem som gillar klassiska högtalare men inte vill bära tunga saker, tack vare den revolutionerandematerial och teknik som används för skåpskåpet, MB58R CMD 121Pväger endast 19,44 lbs / 8,82 kg!


Läs mer på:

https://www.markbass.it/product/mb58r-mini-cmd-121-p/

Minimark 802 N300 Combo. 300W


Minimark 802 N300 Combo har det nya NANO MARK II-huvudet, som erbjuder en myriad av tonformningsalternativ på språng med sina kompletta och effektiva 4-bands EQ-kontroller. Plus, tack vare den medföljande ingångsjackinsatsen (eller en valfri enkel fotkontakt) ansluten till den dedikerade FSW-ingången kan du enkelt få snabb tillgång till en scooped-mid EQ-inställning för att få en stram ton för slap eller pickbas. Och som mycket efterfrågat är huvudet AVTAGNINGSBAR!Du kan inte bara använda huvudet separat, du kan använda kombons 2x8"-skåp fristående matchat med ett annat huvud, eller som en förlängning av en annan combo, eller till och med tillsammans med ett annat 8-ohmskåp. De två 8" anpassade bashögtalarna och en inbyggd bas piezo diskanthögtalare ger ett otroligt varmt och fokuserat ljud - vilket gör denna kombo till ett lysande val för elbas och även idealisk för kontrabas såväl som akustisk bas genom sin trogna återgivning av akustiska instrument!

300W


Läs mer på:

https://www.markbass.it/product/minimark-802-n-300/

Markbass MB58R CMD 102 P 300W


MB58R-serien är ytterligare ett exempel på hur Markbass alltid ligger steget före när det gäller att förnya sig med hjälp av den senaste tekniken. Återigen har Marco De Virgiliis med sin banbrytande själ lyckats skapa denna nya serie produkter som, med användning av skräddarsydda komponenter födda tack vare många års erfarenhet och forskning Markbass och användningen av revolutionerande material med ett öga på framtiden och miljön , har verkligen spikat tonen och kraft kontra portabilitet.MB58R CMD 102 P har 2x10" Markbass klassiska keramiska högtalare och en ny piezo-diskant. P-serien är skapad för dem som gillar klassiska högtalare men inte vill bära tunga saker, tack vare det revolutionerande materialet och tekniken som används för skåpets hölje , MB58R CMD 102Pväger endast 35,3 lbs /16 kg!  300WLäs mer på:

https://www.markbass.it/product/mb58r-cmd-102-p/

Markbass MB58R CMD 121 P 300W


MB58R-serien är ytterligare ett exempel på hur Markbass alltid ligger steget före när det gäller att förnya sig med hjälp av den senaste tekniken. Återigen har Marco De Virgiliis med sin banbrytande själ lyckats skapa denna nya serie av produkter som, med användning av skräddarsydda komponenter födda tack vare år av erfarenhet och forskning Markbassoch användningen av revolutionerande material med ett öga på framtiden och miljön, har verkligen spikat tonen och kraft kontra portabilitet.MB58R CMD 121 P har 1x12" Markbass klassiska keramiska högtalare och en ny piezo-diskant. P-serien är skapad för dem som gillar klassiska högtalare men inte vill bära tunga saker, tack vare det revolutionerande materialet OCH TEKNIK som används för skåpskåpan , MB58R CMD 121P väger endast 31,6 lbs / 14,3 kg! 300WLäs mer på:

https://www.markbass.it/product/mb58r-cmd-121-p/

CMD JB Players School.  250W


The Players School of Music, som grundades av Markbass toppartist Jeff Berlin 1996, introducerade ett djärvt nytt koncept inom musikutbildning, att endast lära ut musik och för leda om musiker från att öva med ineffektiva inlärningsmetoder som att använda metronomer. Skolan skilde konst från akademiker och skapade därigenom en inlärningsmiljö där nästan 100 % av alla Spelarskolans elever förbättras som spelare.


CMD JB PLAYERS SCHOOL-kombon, namngiven som Jeffs fantastiska musikskola, är det perfekta valet för studenter... inte bara på The Player School of Music utan över hela världen!

Vi på Markbass vet hur viktigt det är för studenter att öva och spela med ett bra professionellt ljud, samt att ha en kompakt, lätt och bärbar kombo. Denna kombination är det smarta valet för att tillfredsställa alla dessa önskemål. Det är billigt, det har samma kvalitetsstandard och samma kvalitetskontrolltester som tillämpas på alla våra produkter av våra tekniker under produktionen.Jeff säger,


"CMD JB Players School-kombon kombinerar Markbass vanliga fantastiska ton med ett högkvalitativt förstärkarskåp som är prisvärt. Jag är bara intresserad av en förstärkare om den har bra ton inbyggd. Den här förstärkaren har det! Jag kan träna med den här förstärkaren och jag kan spela med den också."CMD JB PLAYERS SCHOOL combo har en mycket bärbar storlek och den väger endast 35,72 lbs (16,2 kg).


Dess ljud är professionellt, och precis som alla Markbass-riggar är det så enkelt att få rätt ljud som att ställa in förstärkaren platt, koppla in och höja volymen.EQ behöver bara användas för att kompensera för ovanlig arenakustik.Både studenter och professionella användare förtjänar ett fantastiskt professionellt ljud, och denna kombination är valet!


Läs mer på:

https://www.markbass.it/product/cmd-jb-players-school/

Har inte alla modeller hemma från Markbass men hör gärna av dig om du har funderingar på nån modell, så kan vi se om den är på väg in i lager.