Markbass Toppar

LITTLE MARK VINTAGE 500


är resultatet av många års erfarenhet och designades för att verkligen låta alla hitta sin egen ton, oavsett behov eller personlig smak, och erbjuder massor av ljudalternativ och funktioner som verkligen tillfredsställer alla basister som söker efter både moderna toner eller old school sådana.Den här är en del av Gold Series, en toppmodern lineup som erbjuder överlägsen kvalitet, igenkännbar av dess fångande nya utseende som markerar en ny era på Markbass, från guldpläterade kretsar, till de mycket utvalda komponenterna, till några av de mest efterfrågade Funktioner!


Läs mer på:

https://www.markbass.it/product/little-mark-vintage/

The LITTLE MARK IV NINJA


 respekterar först och främst tonens prioritet som har drivit fram den världsomspännande framgången för vårt toppsäljarhuvud Little Mark Ninja Richard Bonas signatur. Den nya utgåvan är uppgraderad med de nya funktionerna i Little Mark IV som: den uppdaterade 4-bands EQ, Old School-filtret, 3-vägs vridomkopplaren, den nya bi-band limitern och drivs av vår häpnadsväckande 1000W MPT effektförstärkare. Den ger en enorm mängd kraft, exceptionellt tydlig och dynamisk, och presterar felfritt tack vare den banbrytande Mark Proprietary Technology!


Läs mer på:

https://www.markbass.it/product/little-mark-iv-ninja/

Little Mark Tube 500


 ger värmen och rikedomen av en rörförförstärkare, eller den rena attacken av en solid state-förförstärkare... eller en blandning av båda! På frontpanelen finns också två ingångar med separata förstärkningskontroller: ett 1/4”-jack och ett combo-jack som accepterar antingen en XLR- eller 1/4”-kabel. Ytterligare funktioner inkluderar omkopplingsbar 48V fantommatning för XLR-ingången, solid-state/tube mix-kontroll, fyra bands utjämning, VLE- och VPF-filter, linjeutgångsnivåkontroll, pre-post EQ-omkopplare för XLR-utgången (på baksidan), och mute-kontroll (tryck-drag på huvudratten).


Läs mer på:

https://www.markbass.it/product/little-mark-tube/

Markbass LITTLE MARK 58R MB58R-serien är ytterligare ett exempel på hur Markbass alltid ligger steget före när det gäller att förnya sig med hjälp av state-of-den senaste tekniken. Återigen har Marco De Virgiliis med sin banbrytande själ lyckats skapa denna nya serie produkter som, med användning av skräddarsydda komponenter födda tack vare många års erfarenhet och forskning Markbass och användningen av revolutionerande material med ett öga på framtiden och miljön , har verkligen spikat tonen och kraft kontra portabilitet.Den nya LITTLE MARK 58R-förstärkarens nya design har alla anslutningar och kontroller på frontpanelen och lämnar på bakpanelen endast högtalarutgångarna och nätuttaget, vilket erbjuder optimal ergonomi och gör allt mer praktiskt. Denna förstärkare har en uppdaterad 4-bands EQ-sektion, den nya bi-band limitern ihopkopplad med en 500 watt MPT effektförstärkare, en mute-omkopplare och den 3-vägs vridomkopplaren som inkluderar alternativen för en Flat, Scooped eller FSW (Footswitchable) EQ-alternativ, allt i hög byggkvalitet och ultralätt nytt chassi i ABS (V0), ett superportabelt paket som bara väger 2Kg/4,41lbs.


Läs mer på :

https://www.markbass.it/product/little-mark-58r/

The NANO MARK 300NANO MARK 300 höjer återigen ribban för basförstärkarhuvuden. Vår minsta förstärkare är inte en leksak""den ger dig Markbass-tonen i det mest bärbara paketet som är möjligt lätt att transportera överallt, med enkla och effektiva kontroller och ändå ger den dig all den volym du behöver för de flesta spelningar. Det är en professionell klass förstärkare du behöver höra för att tro att ett så kraftfullt ljud kan levereras av ett så litet och lätt paket!


OBS! Denna modell är på utgående.


Läs mer på :

https://www.markbass.it/product/nano-mark-300/

Har inte alla modeller hemma från Markbass men hör gärna av dig om du har funderingar på nån modell, så kan vi se om den är på väg in i lager.