Darkglass Toppar

Darkglass Alpha Omega 200


Beskrivning


Alpha Omega 200

Detta är en 200W basförstärkartopp i vad vi tycker är ett väldigt tilltalande formspråk. Försedd med Alpha Omega drive kretsen och en 4-bands EQ m.m. är det få ljud du inte kan ratta in.

Allt från ett rent klart ljud via vintage rör till modern Funk och metall, allt finns i denna topp.


Läs mer på:

https://www.darkglass.com/creation/alpha-omega-200/

Darkglass Alpha Omega 500


Beskrivning


Alpha Omega 500

Detta är en 500W basförstärkartopp i vad vi tycker är ett väldigt tilltalande formspråk. Försedd med Alpha Omega drive kretsen och en 4-bands EQ m.m. är det få ljud du inte kan ratta in.

Allt från ett rent klart ljud via vintage rör till modern Funk och metall, allt finns i denna topp.Läs mer på:

https://www.darkglass.com/creation/alpha-omega-500/


Darkglass Microtubes 900v2


 ger värmen och rikedomen av en rörförförstärkare, eller den rena attacken av en solid state-förförstärkare... eller en blandning av båda! På frontpanelen finns också två ingångar med separata förstärkningskontroller: ett 1/4”-jack och ett combo-jack som accepterar antingen en XLR- eller 1/4”-kabel. Ytterligare funktioner inkluderar omkopplingsbar 48V fantommatning för XLR-ingången, solid-state/tube mix-kontroll, fyra bands utjämning, VLE- och VPF-filter, linjeutgångsnivåkontroll, pre-post EQ-omkopplare för XLR-utgången (på baksidan), och mute-kontroll (tryck-drag på huvudratten).


Läs mer på:

https://www.darkglass.com/creation/microtubes-900v2/

Har inte alla modeller hemma från Darkglass men hör gärna av dig om du har funderingar på nån modell, så kan vi se om den är på väg in i lager.