Eich Amplification

Kabinetter

Här är några av EICH kabinetter men besök gärna

www.eich-amps.com för mer kabinetter och specifikationer.Eich 112XS


XS-kabinettserien är så lätt att man nästan kan tro att det inte finns någon högtalare installerad.Tack vare det specialdesignade och konstruerade lådan som använder 15 mm poppelplywood är ett extremt lätt låda möjligt.


Installerad i detta lätta underverk är EICH:s egen egenutvecklade högkvalitativa 12" keramiska högtalare som använder komponenter och teknologi av den senaste generationen. Genom att använda en talspole med lindningar på insidan och utsidan av spolen, resulterar det i en 40% högre kontinuerlig effekt på högtalaren, kompletterad med en ädel 4" "CT1" diskanthögtalare. Diskanthögtalaren återger det övre frekvensområdet med överlägsen prestanda och respons. Genom att välja en av tre inställningar; "Av", "Mediumnivå", "Hög nivå" med sin trelägesbrytare kan "röstningen i skåpet "skräddarsys" efter spelarens individuella smak.


Det finns en "tilt-back"-stång av stål på undersidan som, när den är utplacerad, lutar skåpet tillbaka till 45º.

På grund av dess genomtänkta egenskaper, utmärkta ljudbalans av noggrannhet och "musikalitet", dess kraftfulla ljud och lätta bärbarhet är denna låda lika populärt bland upprättstående och elbassister.


Med tillgänglighet i 4 eller 8 ohm impedans och "Ampfixing"-funktionen som garanterar säker/halkfri placering av EICH-toppar såsom T-serien ovanpå skåpet, ger denna minsta EICH-låda samma innovativa och intelligenta egenskaper som sina större "syskon". Gjord i Tyskland.

EICH 210XS


Den ultrakompakta 210XS imponerar med sina extremt fokuserade mellantoner som gör basljudet i bandstrukturen omisskännligt.På grund av den konsekventa lätta konstruktionen med den 15 mm tjocka poppelplywooden har vi en fjäderlätt låda med bara 17 kg.


Vi har lyckats producera vikt som är utrustad med högkvalitativa, toppmoderna keramiska högtalare av den senaste generationen. Genom att använda en talspole med lindningar på in- och utsidan av spolhållaren uppnår vi en 40% högre kontinuerlig lastkapacitet.

Den ädla 4" "CT1"-diskanten återger det övre frekvensområdet på ett mycket detaljerat sätt och imponerar med sina finkorniga höjdpunkter. Med avstängd, halv, hel omkopplare kan diskanthögtalaren anpassas efter ljudsmaken.

Med den tillgängliga impedansen på 4 eller 8 ohm och Ampfixing, som T-Series förstärkare ger ett säkert grepp, även vår ultrakompakta 2x10" XS Box har högkvalitativa funktioner.

Den rostfria stången på underredet kan pluggas in i den bakre panelen för att luta 210XS för att säkerställa en 45° bildskärmsposition.


För optimal dämpning är våra hus utrustade med stag och bubbelskum för att motstå oönskad resonans.På grund av dessa inre värden, det fokuserade kraftfulla ljudet, den enkla hanteringen och den tonala flexibiliteten är 210XS det perfekta valet och även populär bland de flesta kontrabassister. Gjord i Tyskland.

Eich 212S


S-seriens låda ger solida grunder och överlägsen dynamisk "livlighet" även i de mest trånga klubbarna. Det slimmade designlådan är idealiskt för placering av en lite topp ovanpå. Dessa ultrakompakta lådor med 2 x 12" högtalare levererar imponerande djup bas och fantastiska ljudtrycksnivåer. Vikten är häpnadsväckande 22,0 kg / 48,5 lbs


På grund av lådans små dimensioner är höljena speciellt kalibrerade så att högtalarna med hög effekt garanterar trogen återgivning av alla nyanser. Genom att använda en talspole med lindningar på insidan och utsidan av spolen ger det en 40% högre kontinuerlig effekt på högtalaren. Även på sin högsta utgångsnivå ger de distorsionsfri, ren och ultradynamisk ljudåtergivning.


Den speciella 1” NT1 horndiskanten i kombination med vårt “Tweeter Switching System” tillåter både aggressiv rock eller mjuk funk och fusion i sex steg. Detta gör våra skåp idealiska för alla genrer, spelstilar och ljudpreferenser.


Med en effekthanteringskapacitet på 600 watt RMS är 212S ett ultrapålitligt arbetsverktyg med högsta ljudkvalitet och "riktigt" värde... det är också extremt roligt att spela igenom!

 kvalitet och innovativa funktioner.

För optimal dämpning av oönskade resonanser är våra hus tillverkade med stödstag och dämpade med akustiskt skum. Gjord i Tyskland.